Wat doen wij bij ATVH?

Heb jij ook altijd gedroomd van een tuin die elke keer weer een nieuwe belevenis is? Een stukje natuur dichtbij je woonst waar natuur, steen en water worden verenigd en die vogels en vlinders aantrekt... Bij ATVH maken we het waar!

Droom je van een gezellig terrasje waar het tijdens de zomermaanden heerlijk vertoeven is. Kunnen genieten van een fijne barbecue samen met familie of vrienden, en waar je zelfs gedurende de wintermaanden nog van het uitzicht kan genieten... ATVH zet uw dromen om naar werkelijkheid.

Heb je weinig tijd of geen groene vingers of gewoon geen zin om te vechten tegen ongedierte en onkruid? Dan bent u bij ATVH aan het juiste adres. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw tuin ontworpen en gerealiseerd wordt maar voorzien bovendien op regelmatige basis een onderhoud zodat die er steeds piekfijn uitziet.
Tel je iedere keer opnieuw af naar je volgende vakantiebestemming? ATVH heeft de oplossing... Destination: garden!

Kwaliteit en afwerking zijn voor ATVH van het grootste belang. Met oog voor het kleinste detail zorgen we er steeds voor dat alles tip top naar wens is... En zo brengen wij rust in uw tuin én leven.